Despre noi

 
Jolly Tour Agency este o agentie de turism tour-operatoare, tanara si dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

Viziune
Serviciile Jolly Tour  Agency au la baza orientarea permanenta spre client prin oferirea  unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu dumneavoastra, in baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.
 
Misiune
Strategie
La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.
Pornind de la aceste parteneriate suntem in masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.
 
Produse si servicii
 Agentia noastra ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene. Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere.
 
Turism intern
 Agentia gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara si hoteluri de pe litoral cu tarife foarte avantajoase pentru tot sezonul estival. Prin sectiunile de turism rural, agroturism si excursii tematice - cicloturism, calarie, vizitare manastiri, traditii si obiceiuri romanesti, Delta Dunarii, oferim turistilor interesati o varietate de posibilitati pentru vacante.
 
Turism extern
 Sectiunile implementate in departamentul turism extern acopera plaja cererilor pentru vacante individualizate, turism de afaceri sau cereri speciale (VIP clients) pentru chartere private si locatii de lux. Pachetele turistice cu avion cursa de linie si charter, precum si autocar pentru grupuri, dar si individual sunt ofertate de catre agentii de turism, specializati pe produsele pietelor externe solicitate de catre turistii din Romania, precum Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Malta, Austria, Italia, Franta.
 
 
Jolly Tour  Agency va ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale:
 
Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra, fie ele de afaceri sau culturale si speram ca programele si ofertele noastre sa va surprinda cat mai placut.
Va dorim vacante insorite alaturi de noi!